David Munk Bogballe: Har Vesten en fremtid?

Har Vesten en fremtid? Det er dagens spørgsmål, hvor folketingskandidat (C) og doktorand David Munk Bogballe toner frem i podcasten med et stykke fra Årsskriftet Critiques årskonference 2017 “En ny verdensorden?”, hvor vi stillede skarpt på den vestligt dominerede, liberale verdensordens krise og fremtid.

David Munk Bogballe indledte konferencen med et mini-foredrag, der indrammede konferencen og pegede på Vestens store og stigende udfordringer.

Konferencen bød på foredrag af Kasper Støvring, Georg Sørensen og Naser Khader.

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: https://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast