David Munk Bogballe: Har Vesten en fremtid?

Har Vesten en fremtid? Det er dagens spørgsmål, hvor folketingskandidat (C) og doktorand David Munk Bogballe toner frem i podcasten med et stykke fra Årsskriftet Critiques årskonference 2017 “En ny verdensorden?”, hvor vi stillede skarpt på den vestligt dominerede, liberale verdensordens krise og fremtid.

David Munk Bogballe indledte konferencen med et mini-foredrag, der indrammede konferencen og pegede på Vestens store og stigende udfordringer.

Konferencen bød på foredrag af Kasper Støvring, Georg Sørensen og Naser Khader.

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: https://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast

 

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!