Abonnér på Årsskriftet Critique

Årsskriftet Critique er et uafhængigt kultur- og samfundstidsskrift. Vi er samtidig Danmarks førende tidsskrift for den intellektuelle borgerlige idé- og samfundsdebat.

Vi udkommer hvert efterår og koster 199 kr. i abonnement. Vi fremsender faktura med bestillingen. Du kan bestille abonnement herunder.

Abonnementsvilkår fremgår her. Ved at bestille accepterer du abonnementsvilkårene.

Du kan også bestille abonnement gennem vores webshop, hvor du kan betale med kreditkort.

Du kan altid rette spørgsmål til os på bestilling@munch-lorenzen.dk

Ønsker du at opsige dit abonnement kan du altid skrive til bestilling@munch-lorenzen.dk







     

    Om Årsskriftet Critique 2024

    Årsskriftet Critique er Danmarks førende tidsskrift for den intellektuelle borgerlige idé- og samfundsdebat. Den trykte udgave med de lange, eksklusive artikler udkommer én gang om året, og koster kun 199 kr. i abonnement per år. Vi er nu nået så langt, at vi i kortform kan løfte sløret for indholdet.

    I år indeholder Årsskriftet Critique kan du finde artikler af litteraterne Marianne Stidsen og Nils Gunder Hansen. Marianne Stidsen skriver om Woke-ismens rødder og Nils Gunder Hansen om universitets udvikling i hans tid som forsker og underviser. Pædagogisk filosof Thomas Aastrup Rømer belyser også universitetets udvikling, mens biolog og seniorforsker emeritus Hans Meltofte bidrager med en tankevækkende artikel om mennesket som biologisk væsen.

    Det stopper ikke der. Årets udgave har en meget stærk historisk dimension. Redaktør Jens Wendel-Hansen skriver om den amerikanske sydstatskonservatismens tunge arv og Mathias Kobberrød skriver om Tamil-sagen og rigsretten i dansk politik.

    Martin Grunz bidrager med en artikel om Erhard Jakobsen, der i 70’erne fik nok af Socialdemokratiets venstredrejning, og den unge historiker Benjamin Tvede skriver om godsejerkultur og politisk organisering. Endelig skriver Nikolaj Bøgh om kontinuiteten i den danske velfærdsstat, hvorfor og hvordan den i virkeligheden har borgerlige og konservative rødder.

    Du kan også læse politolog og EU-eksperten Morten Jarlbæk Pedersens analyse af EU’s strukturelle, demokratiske fejl og så må du heller ikke gå glip af Christopher Mark Sørensens artikel om det moderne samfunds manglende forståelse af begrebet ”det hellige”