Nej til nyt: Så er det snart enhver mands ret at få en baby

20. januar 2022
1 minuts læsetid
Nej til nyt
Nej til nyt
Nej til nyt: Så er det snart enhver mands ret at få en baby
Loading
/

Det er enhver mands ret at få en baby, hvis han vil. Engang var det en Monthy Python sketch, i dag er det på vej til at blive virkelighed. 80.000 har skrevet under på et borgerforslag, der vil fratage rugemødre retten til deres børn og give dem til mandlige par.

Det er en af de ting, vi tager op i denne omgang Nej til nyt. Her diskuterer vi også borgerlig woke (igen) og Lars Løkkes idé om tvungen samfundspligt til alle unge. En af vores faste panelister er i dock, men vi har fået besøg af Nikolaj Bøgh, kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg (C) og fast skribent ved aarsskriftet-critique.dk.

Vi er Nicolaj Bang, fast skribent ved aarsskriftet-critique.dk og medlem af regionsrådet for Det Konservative Folkeparti i Region Midtjylland. Rasmus Ulstrup Larsen, redaktør ved aarsskriftet-critique.dk og forfatter til bogen ”Tidens tegn”, samt Christian Egander skov, redaktør ved Årsskriftet Critique.

Husk, at “Nej til nyt” har fået sit helt eget feed. Det skal du abonnere på, hvis ikke du er en formummet skælm: https://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast/nej-til-nyt

Tegn abonnement på Årsskriftet Critique for kun 199,-

CRITIQUE 2023 - Forside

Få Årsskriftet Critique

Tegn abonnement i dag for 199 kr

CRITIQUE 2023 - Forside