Markant konservativ bliver ordstyrer til Årskonference 2018

En af Danmarks klareste konservative stemmer bliver ordstyrer til Årskonference 2018 Systemforsvar eller systemkritik? Det drejer sig om forfatter, byrådsmedlem og folketingskandidat Nikolaj Bøgh (C). Husk at tilmelde dig i god tid.

En god konference kræver en god konferencier. Derfor er vi på Årsskriftet Critique glade for, at Nikolaj Bøgh har indvilget i at lede slagets gang. Udover at holde talerne – Redaktør Christian Egander Skov, valgmenighedspræst Johan Christian Nord og skribent Niels Jespersen – i tilpas kort snort, vil Nikolaj Bøgh i et indledende miniforedrag sætte rammen for konferencen.

Husk at tilmelde dig i god tid. Deltagelse koster kun 110 kr. for abonnenter og 160 kr. for andre. Du kan også tilmelde dig spisning. Det koster kun 110 kr.

tilmelding

Om ordstyreren

Nikolaj Bøgh er cand.scient.pol. og kommunikationsrådgiver, konservativt medlem af Frederiksberg Kommunalbestyrelse og folketingskandidat på Frederiksberg. Han har skrevet bøger og artikler om politisk historie, herunder Brødrene Møller om de fremtrædende konservative politikere Aksel og Poul Møller. På aarsskriftet-critique.dk skriver han om kultur, dannelse, kirke og historiesyn.

Du kan læse mere om konferencen her.