Tro, håb og kærlighed: Tre arrangementer med samtale, sang og spisning

31. august 2023
1 minuts læsetid

Vores samarbejdspartnere i Tænketanken Prospekt er vært for tre tankevækkende arrangementer med sang og spisning. Gør kærlighed virkelig blind? Får den dig til at glemme dig selv? Hvad er et menneske uden håb? Og hvad stiller vi egentlig op med troen? De er arrangeret i samarbejde med FOF Aarhus. Det foregår i Århus og skal handle om tilværelsens grundbegreber: tro, håb og kærlighed. Man kan tilmelde sig arrangementerne enkeltvist eller tilmelde sig alle tre til kun 300 kr. Læs mere og tilmeld dig alle tre her.

Kærlighed – samtale, sang og spisning

Vi har inviteret en præst og en læge til stævnemøde omkring kærligheden, størst af alt. Samtalen drejer sig særligt om kærlighed, som den viser sig i vores relationer til andre mennesker.Vi starter aftenen med en fællessang og med fællesspisning i Spiselauget, hvorefter der er nysgerrig samtale mellem centerleder Lone Fjordback og præst Anders Thyrring modereret af Prospekts Søren Peter Hansen. Arrangeret i samarbejde med FOF Aarhus.

Mandag den 2/10 kl. 17.45-21.00 på Godsbanen i Århus.

Læs mere og tilmeld dig


Håb – samtale, sang og spisning

Håbet er menneskets motor. Kom med til en aften i håbets tegn. Vi har inviteret kulturredaktør ved Kristeligt Dagblad, Michael Bach Henriksen samt forfatter og journalist ved Weekendavisen Amalie Langballe til en samtale om håbet.

Vi starter med fællessang og fællesspisning i Spiselauget. Samtalen modereres af Prospekts direktør Søren Peter Hansen. Arrangeret i samarbejde med FOF Aarhus.

Mandag den 6/11 kl. 17.45-21.00 på Godsbanen i Århus.

Læs mere og tilmeld dig


Tro – samtale, sang og spisning

Hvordan kan nogle mennesker egentlig holde sig til troen, når det hele går ad helvede til – død og ondskab, krige og borgerkrige, had og hævn, temperatur- og havvandstigninger? Giver tro overhovedet mening i dette morads? Teolog, ph.d. Uffe H. Eriksen taler med tidl. sognepræst Liselotte Horneman Kragh og Prospekts direktør Søren Peter Hansen.Arrangementet inkluderer fællesspisning i Spiselauget og vi starter naturligvis med fællessang. Arrangeret i samarbejde med FOF Aarhus.

Mandag den 4/12 kl. 17.45-21.00 på Godsbanen i Århus.

Læs mere og tilmeld dig

Tegn abonnement på Årsskriftet Critique for kun 199,-

CRITIQUE 2023 - Forside

Få Årsskriftet Critique

Tegn abonnement i dag for 199 kr

CRITIQUE 2023 - Forside