Podcast: Lille Europa, hvad nu?

20. april 2017
1 minuts læsetid

Idenne uge skal det handle om et EU i krise. Redaktør Christian Egander Skov taler med Morten Jarlbæk Pedersen, der er fast kolumnist på aarsskriftet-critique.dk og ph.d.-stipendiat i statskundskab på Københavns Universitet.

Hvad betyder det, at EUs institutioner er svækkede. Er det enden for EU-føderalismen eller er bevægelsen med en stadig snævrere union stadigvæk en realitet? Og hvis EU skal overleve sin krise, hvad er det så EU skal gøre – og lige så vigtigt, hvad skal EU absolut ikke gøre?

Du kan evt. læse de tre artikler, som omtales i interviewet: Tillykke EU? Quo vadis? og En social union alligevel? samt EU-lovgivningstoget afgår: Destination ukendt.

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Det er nemt og bekvemt. Og når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: https://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast

Morten Jarlbæk Pedersen

Morten Jarlbæk Pedersen er cand.scient.pol., ph.d. og far til tre. Til dagligt arbejder han med politisk-strategisk rådgivning af virksomheder.
Til aarsskriftet-critique.dk skriver han om rammerne for politisk handling i form af institutioner, økonomi og jura.

Tegn abonnement på Årsskriftet Critique for kun 199,-

CRITIQUE 2023 - Forside

Få Årsskriftet Critique

Tegn abonnement i dag for 199 kr

CRITIQUE 2023 - Forside