Podcast: Lille Europa, hvad nu?

Idenne uge skal det handle om et EU i krise. Redaktør Christian Egander Skov taler med Morten Jarlbæk Pedersen, der er fast kolumnist på aarsskriftet-critique.dk og ph.d.-stipendiat i statskundskab på Københavns Universitet.

Hvad betyder det, at EUs institutioner er svækkede. Er det enden for EU-føderalismen eller er bevægelsen med en stadig snævrere union stadigvæk en realitet? Og hvis EU skal overleve sin krise, hvad er det så EU skal gøre – og lige så vigtigt, hvad skal EU absolut ikke gøre?

Du kan evt. læse de tre artikler, som omtales i interviewet: Tillykke EU? Quo vadis? og En social union alligevel? samt EU-lovgivningstoget afgår: Destination ukendt.

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Det er nemt og bekvemt. Og når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: http://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!