Redaktionsmøde II: Er omskæringsforbud antisemitisme?

Redaktionsmøde II: Er omskæringsforbud antisemitisme?
Redaktionsmøde

 
 
00:00 / 22:21
 
1X
 

Debatten til redaktionsmødet fortsætter. Denne gang går turen til vores alle ynglingsemne, nemlig omskæring af drengebørn og et evt. forbud imod det. Hvad siger den brede opbakning til et forbud om vores holdning til religion? Og kan man sige, at fortalere for forbud er antisemitter?

Deltagere i dagens podcast er cand.mag. Anders Orris, cand.mag. Rasmus Pedersen, ph.d. Christian Egander Skov, ph.d. Jens Wendel-Hansen og stud.theol. Mikael Brorson.

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: https://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast

 

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!