Livet set fra ryggen af Kjeld Holm

etik kjeld holm

Livet set fra ryggen af Kjeld Holm
Interview

 
 
00:00 / 19:38
 
1X
 

Vi taler i dag med stud.theol. og redaktør ved Replique Mikael Brorson om Kjeld Holms seneste – og tredje – erindringsbog “Misklang og samklang.” Brorson har i en kritisk anmeldelse peget på det problematiske i at bygge en etik på anekdoter samt på den tidligere biskops misforståelse af kristendommen.

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: https://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!