C.S. Lewis’ liv, tanker og verden – Thomas Østergaard Aallmann på årskonference 25/2

31. januar 2023
1 minuts læsetid

Tiden nærmer sig for Årsskriftet Critiques årskonference 25/2 2023: “Myten og meningsløsheden. Her skal vi blandt andet høre  sognepræst Thomas Østergaard Aallmann tale om C.S. Lewis. Tilmeld dig konference og middag her.

I 2022 udkom Thomas Aallmanns biografi om C.S. Lewis. Det er den første danske biografi om den engelske Oxford-don C. S. Lewis (1898-1963), som nok er mest kendt for sin bøger om Narnia med løven Aslan, heksen og garderobeskabet. Hans personlige rejse er lige så spændende. I foredraget skal vi møde denne irske poet og filosof, som gik i krig for England, fandt vejen tilbage til Gud og skrev om meningen med livet, og vi skal høre om den store mytiske nøgle, som frisatte Lewis fra modernismens syge og frigjorde hans fastlåste forhold til litteratur, natur, historie og kristendom.

  • Thomas Østergaard Aallmann (f. 1971) er forfatter til bogen C.S. Lewis – hans liv, tanker og verden (2022). Han er sognepræst på Thurø og desuden feltpræst ved hærens sergentskole i Varde. Han desuden forfatter til bøgerne Længsel (2015) og Løvehjerter –med panserinfanteristerne i Helmand (2010)

Se resten af programmet her

Tegn abonnement på Årsskriftet Critique for kun 199,-

CRITIQUE 2023 - Forside

Critique 2023 er netop udkommet

Tegn abonnement i dag for 199 kr

CRITIQUE 2023 - Forside