Kaare Dybvad, Pressefoto. folketinget.dk

Kaare Dybvad på Årskonferencen 2022: “Efter 89’erne”

24. januar 2022
1 minuts læsetid

26. februar afholder Årsskriftet Critique sin traditionsrige Årskonference på Aarhus Universitet. Vi er glade for at kunne introducere en af konferencens talere, bolig- og indenrigsminister Kaare Dybvad Bek. Deltagelse koster 125 kr. for abonnenter og 175 kr. for andre. Læs mere og tilmeld dig her.

Efter 89’erne

Den verden, vi står i, har vi arvet fra 89’erne. De dyrkede friheden, det grænseløse og de liberale værdier.

I dag ved vi, at den liberale revolution havde en bagside. Der bliver mellem top og bund og land og by. Sammenhængskraften er truet og tilliden er under pres. Nu står vi foran et tidehverv. Og det er positivt.

Politisk har vi et ansvar for at skabe samhørighed mellem dem, der bor i Danmark. Hvis vil have en nation og et land med ét samlet folk, må vi fastholde en politik, der sikrer en social og kulturel sammenhængskraft – også selvom det går på tværs af liberalismens værdier. I denne kamp er der mulighed for fælles fodslag mellem fællesskabsorienterede borgerlige og socialdemokrater.

Om Kaare Dybvad

Kaare Dybvad Bek (f. 1984) er cand.scient., Indenrigs- & boligminister, medlem af Folketinget for Socialdemokratiet og forfatter til bøgerne De Lærdes tyranni – hvordan den kreative klasse skaber ulighed og undergraver verdens bedste samfund (2017) og Udkantsmyten – hvordan centraliseringen af Danmark ødelægger vores økonomi og sociale sammenhængskraft (2015)

De øvrige talere er Henrik Dahl og Michael Böss. Ordstyrer er Kasper Støvring. Der er kun et begrænset antal biletter.

Praktiske informationer

Tid: lørdag d. 26. februar kl. 12.00-17.15
Sted: Preben Hornung-stuen, Studenternes hus, Frederik Nielsens vej 2-4, 8000

Pris: 125 kr. for abonnenter på Årsskriftet Critique. 175 kr. for ikke-abonnenter.

Prisen inkluderer deltagelse samt eftermiddagskaffe og kage. Der vil kunne købes øl og vand til billige penge under konferencen.

Middag koster 110 kr. Der vil kunne købes øl, vin og vand til middagen.

Køb dine billetter her.

Årsskriftet Critiques årskonference arrangeres i samarbejde med Konservative Studenter på Aarhus Universitet samt FOF Aarhus. Alle spørgsmål rettes til info@munch-lorenzen.dkTegn abonnement på Årsskriftet Critique for kun 199,-

CRITIQUE 2023 - Forside

Critique 2023 er netop udkommet

Tegn abonnement i dag for 199 kr

CRITIQUE 2023 - Forside