Henrik Dahl

Henrik Dahl på årskonferencen 26/2: “Den bristede drøm om den selvfølgelige liberalisme”

27. januar 2022
1 minuts læsetid

Vi er glade for at kunne præsentere titel og emne for endnu en af vores spændende foredrag på Årsskriftet Critiques årskonference på Aarhus Universitet 26. februar. Det er folketingsmand, sociolog og ph.d. Henrik Dahl. (Husk at tilmelde dig. Det koster kun 175 kr. eller 125 kr. for abonnenter) Læs mere og tilmeld dig her. Eller gå direkte til tilmelding.

Om foredraget

Efter den kolde krig var det en udbredt opfattelse, at det politisk liberale samfund ville komme af sig selv og ville bestå til evig tid.

Ingen af delene er tilfældet: Det politisk liberale samfund har i dette århundrede kun fået flere fjender. Hvor stiller det os i Danmark? Dette vil foredraget belyse nærmere.

Om Henrik Dahl

Henrik Dahl (f. 1960) er ph.d. og cand. scient. soc., medlem af Folketinget for Liberal Alliance og forfatter til en lang række bøger, senest Den sociale konstruktion af uvirkeligheden (2020)

Praktiske informationer

Tid: lørdag d. 26. februar kl. 12.00-17.15
Sted: Preben Hornung-stuen, Studenternes hus, Frederik Nielsens vej 2-4, 8000

Pris: 125 kr. for abonnenter på Årsskriftet Critique. 175 kr. for ikke-abonnenter.

Prisen inkluderer deltagelse samt eftermiddagskaffe og kage. Der vil kunne købes øl og vand til billige penge under konferencen.

Middag koster 110 kr. Der vil kunne købes øl, vin og vand til middagen.

Køb dine billetter her.

Årsskriftet Critiques årskonference arrangeres i samarbejde med Konservative Studenter på Aarhus Universitet samt FOF Aarhus. Alle spørgsmål rettes til info@munch-lorenzen.dk

Tegn abonnement på Årsskriftet Critique for kun 199,-

CRITIQUE 2023 - Forside

Få Årsskriftet Critique

Tegn abonnement i dag for 199 kr

CRITIQUE 2023 - Forside