Ny bog: Tidens Tegn – Hvordan frigørelse, individualisme og selvrealisering gør os til dårligere mennesker

2. februar 2020
1 minuts læsetid

Den 6. marts 2020 udgiver vi en ny tankevækkende debatbog af redaktør og forfatter Rasmus Ulstrup Larsen. Bogen undersøger årsagerne til værdi-erosionen og vores fællesskabers vanskeligheder – og angriber den moderne individualisme. Prisen er 250 kr. inkl. levering. Du kan bestille gennem din boghandler eller gennem vores webshop, hvor du bl.a. kan betale med visa-dankort.

Om bogen

”Det gode liv er det, du selv vælger!” ”Målet med dit liv er at realisere dig selv!” ”Hvis nogen eller noget står i vejen for din lykke, skal du frigøre dig!”

Sådan lyder vores tids etiske grundsætninger. De er tidens tegn, som vi ser i fænomener som feministisk identitetspolitik, solomødre, ødelagte familier og unge med forkvaklede relationer.

I denne bog viser Rasmus Ulstrup Larsen de alvorlige konsekvenser ved at løsrive os fra hinanden. Vores individualistiske etik har gjort os ensomme og gjort det svært overhovedet at tænke om det gode liv.

Som modsvar til de fænomener peger Rasmus Ulstrup på, at vi skal genfinde en etik, der har øje for de konkrete fællesskaber, de nære relationer og vores ansvar for hinanden.

Rasmus Ulstrup Larsen (1990) er cand.merc.fil. fra Handelshøjskolen i København. Han har i en årrække arbejdet som gymnasielærer. I dag er han redaktør ved Årsskriftet Critique og arbejder som politisk konsulent på Christiansborg

Bestilling

Du kan bestille gennem din boghandler eller gennem vores webshop, hvor du bl.a. kan betale med visa-dankort.

Tegn abonnement på Årsskriftet Critique for kun 199,-

CRITIQUE 2023 - Forside

Få Årsskriftet Critique

Tegn abonnement i dag for 199 kr

CRITIQUE 2023 - Forside