Podcasts om konservativ systemkritik og systemforsvar

Efter foredragene paneldebat.

Nej, nu kan vi snart ikke presse mere ud af den citron. Men ikke desto mindre. Hvis man har trang til at høre de gode foredrag fra vores Årskonference på Aarhus Universitet, så har man muligheden nu. Vi har nemlig lagt dem alle op som podcasts. De kan høres her på siden eller på podcast-tjenester som iTunes mv.

Niels Jespersen: Blæst over Europa

Niels Jespersen om konservatismens fallit og behovet for en ny samfundstænkning.

Kasper Støvring, “Systemkritik og den konservative litteratur” del I: Heretica

Kasper Støvring om behovet for en radikalkonservativ samfundskritik og Heretica.

Kasper Støvring, “Systemkritik og den konservative litteratur” del II: Thomas Mann, Botho Strauss og vor tid

Kasper Støvring om Thomas Mann, Botho Strauss og fremtiden

Christian Egander Skov: Vores tid og vores krise

Christian Egander Skov om vores tids krise

Christian Egander Skov: En konservativ kritik af højreradikalisme

Christian Egander Skov om forholdet mellem konservatisme og højreradikalisme

Nikolaj Bøgh: Konservatisme og systemkritik

Nikolaj Bøghs introduktion til konferencen og problemet.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!