Redaktionsmøde: Burkaer, røde lejesvende og det sande Europa

Medlemmerne af redaktionerne ved Årsskriftet Critique og Replique debatterer i vores podcastrække “Redaktionmøde” aktuelle og uaktuelle emner.

I første del taler redaktionen om burkaforbuddet og valgene i Tyskland og Østrig.

I anden del diskuterer redaktionen forholdet mellem konservative og Europa og ikke mindst Danmarks Radios “Historien om Danmark”.

Deltagere: Anders Orris, Mikael Brorson, Jens Lei Wendel-Hansen og Christian Egander Skov

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!