Taber vi Grønland?

Det danske rigsfællesskab er under pres indefra, og det er et spørgsmål, om det vil bestå i fremtiden. I Grønland har en politisk klasse, der kæmper for stadig mere selvstændighed vind i sejlene. For nyligt har det grøndlandske Landsstyre nedsat en forfatningskommission, der er et udtryk for selvstændighedsønsket.

Men situationen i Grønland er også præget af meget stor forvirring. I dagens podcast taler ved med Jens Wendel-Hansen, der er redaktør på Årsskriftet Critique og adjunkt i historie på Grønlands Universitet. Jens Wendel-Hansen har bidraget til diskussionen med flere artikel om Grønlands historie og aktuelle situation, bl.a. Den nationale samling, der begyndte med splittelse.

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: http://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!