“Eksperimentet, der slog fejl” – journalist og forfatter Mikkel Andersson taler til årskonferencen 23/2

Og så kan vi byde velkommen til tredje og sidste ærede fordragsholder til Årsskriftet Critiques store konference på Aarhus Universitet 23/2 “Indvandring, multikultur og sammenhængskraft”. Det er forfatter, jorunalist og radiovært Mikkel Andersson, der for nyligt har udgivet den meget omtalte bog “Eksperimentet, der slog fejl” om den fejlslagne integrationspolitik i Danmark.

Der er stadig ledige pladser. Prisen er 110 kr for abonnenter. 160 kr for andre og dertil 110 kr. for let middag om aftenen. Bestil her

Mikkel Andersson skriver om sit foredrag:

Eksperimentet, der slog fejl

“Den asylbaserede migration, der på mindre end fire årtier har ført til, at der lever omtrent en halv million borgere med ikke-vestlig oprindelse i Danmark, er et demografisk eksperiment uden fortilfælde i landets historie. Eksperimentet har affødt en lang række problemer i forhold til kriminalitet, økonomi, uddannelse, sammenhængskraft og boligpolitik samt et utal af værdikampe, hvoraf en stor del i varierende grad handler om islams rolle i samfundet, samt i hvor høj grad et mellemøstligt/nordafrikansk værdisæt er kompatibelt med et majoritetsdansk.

Problemerne er vokset i omfang i takt med den gradvise asylindvandring og vil efter alt at dømme – trods talrige forsikringer om det modsatte – blive ved med at vokse, medmindre den nuværende asylpolitik ændres grundlæggende.”

Tilmeld dig her.