Tak for jeres støtte til Årsskriftet Critique

Kære læsere. Vi har overstået vores store forårsindsamling og vi takker alle jer, der har givet små og store beløb.

I alt fik vi samlet lidt over 6000 kr. hvilket vi naturligvis er meget taknemmelige for. Vi skylder en særlig tak til tre af vores læsere, der gav store enkeltstående donationer, der i alt udgør næsten 2/3 af det indsamlede beløb.

Vi nåede desværre ikke i mål. Vores interne målsætning lå noget højere. Nemlig på 10.000 kr. Det nåede vi ikke. Derfor har vi også måttet evaluere vores indsats. Og har besluttet, at vi må lægge større vægt på den del af foretagendet, der har at gøre med vores betalende abonnenter.

Arbejdet med vores gratis online-stof har altid rummet den fare, at vi kom til at give for meget væk til gratister i forhold til det, som abonnenter på Årsskriftet Critique har fået. Og der har vi nu taget en beslutning til fordel for vores betalende kernebrugere.

Men vi fastholder i første omgang aktiviteten her på aarsskriftet-critique.dk med gratis klummer og artikler. Til gengæld har vibesluttet at skære i antallet af podcasts. Vi har haft et ønske om at lave dem ugentlig, men er nu gået over til at have en målsætning om at lave dem månedligt.

På den måde har vi flere kræfter til at styrke den trykte udgave af Årsskriftet Critique og fastholde det skriftlige indhold på hjemmesiden inden for rammerne af de midler, vi nu takket være vores trofaste læsere har rejst.