Gratis Critique? Det kan også ske for dig!

Årsskriftet Critique er nu efterhånden nået frem til postkasserne hos de fleste af vores abonnenter. Men vidste du, at du kan få Årsskriftet Critique helt gratis, hvis du er studerende på Aarhus Universitet?

Nå, men det kan det altså. Vel at mærke som medlem af Konservative Studenter. Det er nemlig sådan, at før Årsskriftet Critique kom til at stå på egne ben, var vi Konservative Studenters blad. Ja, helt tilbage fra 1964 faktisk. I dag er det ikke længere sådan, men vi fastholder en venskabelig forbindelse til vores gamle venner.

Det betyder bl.a., at Konservative Studenter afholder Critique-foredrag på Aarhus Universitet, og det betyder også, at medlemmer af foreningen kan får Årsskriftet Critique gratis.

Hvordan bliver du så medlem? Det gør du her. Det koster kun 100 kr. om året!

Hvad kan du ellers gøre for at hjælpe? Hvis du er studerende på Aarhus Universitet, kan du desuden hjælpe studenterkonservatismen ved at stemme på en af foreningens kandidater til universitetsvalget. Konservative Studenter på AU dækker hele det borgerlige spektrum fra midten og ud.

Du kan stemme fra 13/11, omtrent her.