Alt om Årsskriftet Critique X

Årsskriftet Critique abonnement Årsskriftet Critique

Årsskriftet Critique X er udkommet. Det er på over 200 sider og koster kun 150 kr. i abonnement.

Du kan bestille her.

Hele Årsskriftet Critique har fået et ansigtsløft i form af nyt layout inderst og yderst og vi er netop i år overgået til at få det distribueret professionelt gennem DAFOLO, så det kommer godt frem til dig.

Årsskriftet Critique bringer artikler fra og om den konservative og borgerlige kultur-, idé- og samfundsdebat. Årsskriftet indeholder både artikler, der belyser aktuelle idépolitiske spørgsmål og artikler, der behandler forskellige historiske, kulturelle, politiske og samfundsvidenskabelige emner. Årsskriftet Critique udkommer hvert efterår og indeholder forskning, formidling, essays, polemik, politik og debat.

Her kan du se, hvad det byder på i år.

“Var de da virkelig syge og svage”
Af Børge Kristiansen

Et Tidsskrifts historie
Af redaktionen

Den amerikanske konservatismes fremtid
Af Samuel Goldman

I forsvar for manden og kvinden
Af Jacob Munk

Liberalismens begrænsninger
Af Rasmus Ulstrup Larsen

I en verden uden Gud
Af Carsten Bagge Laustsen

Udkanten er selvskabt
Af Kaare Dybvad

En gnist af din magt
Af Jon A.P. Gissel

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!