Årsskriftet Critique 2017: nyt nummer, nyt layout og ny pris

4. september 2017
1 minuts læsetid

Vi er på vej ind i efteråret. Det betyder sikkert, at I allerede er i færd med at undre jer over, hvorfor I ikke har hørt fra Årsskriftet Critique. Men frygt ikke, vi er på vej. I år er vores 10. årgang. Derfor har vi besluttet os for at give Årsskriftet Critique et ansigtsløft, nyt layout både på forsiden og i teksten.

Men bare rolig. Det bliver ikke vildt, men klassisk. Og så bliver årets udgave i øvrigt på over 200 sider.

Vi regner med at udsende Årsskriftet Critique til vores abonnenter i løbet af oktober, men det kan godt være, at det bliver sidst på måneden. Vi vil bede jer om at skrive til os, hvis I har skiftet adresse siden sidste udsendelse af Årsskriftet Critique i oktober 2016. Disse oplysninger skal vi have senest 15. september. Skriv til info@munch-lorenzen.dk med oplysninger om ny adresse.

Ud over nyt layout må vi (desværre) også varsle ny – og ja i gættede det – forhøjet pris. I forbindelse med, at vi vil gå væk fra at sende Årsskriftet Critique med b-post, som vi selv har pakket, og i stedet sende ud via en professionel distributør, er det nødvendigt at hæve prisen til 150 kr. for abonnementet. Ellers kan det desværre ikke løbe rundt.

Men så til det væsentlige. Hvad kan I forvente i år? Det kommer vi til at offentliggøre løbende på vores hjemmeside, men her følger et ultrakort indblik i årets udgave:

Årsskriftet Critique 2017 bringer blandt andet artikler af professor Børge Kristiansen, dr.phil. Jon A.P. Gissel, lektor Carsten Bagge Laustsen, professor Samuel Goldman, og MF Karsten Dybvad om blandt andet kommunitær liberalismekritik, amerikansk konservatisme og Donald Trump, Nietzsche og kristendommen, Hannah Arendt og den politiske religion, forholdet mellem mand og kvinde og – i anledning af vores jubilæum – en stor artikel om nærværende tidsskrifts historie.

Vi håber, at I kan udholde ventetiden lidt endnu, og ser frem til at sende årets udgave. Har I spørgssmål vedrørerende abonnementet, kan de rettes til info@munch-lorenzen.dk.

Venlig hilsen
Redaktionen

Tegn abonnement på Årsskriftet Critique for kun 199,-

CRITIQUE 2023 - Forside

Få Årsskriftet Critique

Tegn abonnement i dag for 199 kr

CRITIQUE 2023 - Forside