Ny podcast: “Redaktionsmøde” – Denne gang om terror, indvandring, Tidehverv og Matador

Medlemmerne af redaktionerne ved Årsskriftet Critique og Replique debatterer i vores nye podcastrække “Redaktionmøde” aktuelle og uaktuelle emner. I dette første program diskuterer redaktørerne terrorangrebet i Manchester og hvad det betyder for vores sikkerhed. Dernæst kommer diskuterer vi redaktør Christian Egander Skovs artikel om indvandringen “Nej til alarmisme, ja til realisme!”.

 

I anden del af dette første program diskuterer redaktørerne balladen i Tidehverv og forholdet mellem kristendom og moral. Afslutningsvis kommer vi naturligvis ind på TV-serien Matador, som vi har anmeldt løbede på aarsskriftet-critique.dk.

Deltagere: Anders Orris, Mikael Brorson og Christian Egander Skov

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: https://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!