Svenske tilstande

Sverige betragtes ofte som et land præget af politisk korrekthed, og har aldrig haft det udlændingepolitiske opgør, der kendetegnede dansk politik fra 2001. Men hvorfor har svenskerne i så lav grad været optaget af indvandringens problematiske sider? Världsmästarna af pseudonymet Julia Cäsar kommenterer den svenske politiske korrekthed, og anmeldes her af Johan Nord. Han skriver også om sit eget ændrede syn på Sverige:

Jeg så nu et land, hvor den herskende elite storsmilende åd – og ikke lader til at ophøre med at æde – åndelig cyankalium til morgenmad og sammenbidt tvinger samme dødelige levnedsmiddelerstatning ned i dets borgeres med vold og magt opspilede svælg. Jeg så et land, hvor hadet til lokalkulturen er blevet normen, og hvor de få, der ikke lider af denne patologi, først søges tiet ihjel og sidenhen sværtes til på måder, der bringer mindelser om de hidtil mørkeste år i Europa.

Hvis den samlede udsigelse i Julia Cäsars bog skulle koges ned til en enkelt sætning, kunne det være, at der findes visselig ingen fortrydelsesret på masseindvandringen. Når først befolkningssammensætningen er ændret, så er den ændret for bestandigt.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!