Nej til Nyt: Klassesamfundet, det gode liv eller sanseløs hedonisme – med særlig gæst Kaare Dybvad

29. august 2022
1 minuts læsetid
Nej til nyt
Nej til nyt
Nej til Nyt: Klassesamfundet, det gode liv eller sanseløs hedonisme - med særlig gæst Kaare Dybvad
Loading
/

Nej til nyt er taget til Kongens København, hvor podcastens husven Kaare Dybvad har inviteret de vrantne reaktionære på frokost i Integrationsministeriet. Her bølger debatten lystigt om konservativt standssamfund kontra socialdemokratisk velfærdsstat, Liberal Alliances bud på det gode liv samt ikke mindst den finske statsminister, Sanna Marins vilde og vovede festliv. Der bliver naturligvis også plads til populærkulturelle anbefalinger fra både Nej til ny og Kaare Dybvad.

Lydkvaliteten er desværre lavere end sædvanligt på grund af mikrofonbøvl.

Vi er Nicolaj Bang, fast skribent ved aarsskriftet-critique.dk og rådmand for teknik og miljø for Det Konservative Folkeparti i Århus. Rasmus Ulstrup Larsen, journalist ved Kontrast og forfatter til bogen ”Tidens tegn”, Christian Egander skov, redaktør ved Årsskriftet Critique og forfatter til bogen “Borgerlig krise” samt vores særlige gæst udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad.

Husk, at “Nej til nyt” har fået sit helt eget feed. Det skal du abonnere på, hvis ikke du er en formummet skælm: https://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast/nej-til-nyt

Skuenotitser

 

Tegn abonnement på Årsskriftet Critique for kun 199,-

CRITIQUE 2023 - Forside

Få Årsskriftet Critique

Tegn abonnement i dag for 199 kr

CRITIQUE 2023 - Forside