Den svenske konservatisme inviterer broderfolket til konferencen “Young Leaders Academy” på Sundsbyholm slot 16.-18. juni

9. juni 2023
1 minuts læsetid

I maj deltog flere danske konservative i konferencen Nostos i Helsingfors, arrangeret af det norske FAKS og tænketanken New Direction. Her i juni er det den svenske konservatismes tur til at være vært ved et spændende arrangement. Vi viderebringer i broderskabets ånd invitationen fra den svenske konservatisme til Young Leaders Academy 16.-18-juni.

Af Henric Colliander

Den 6. juni fejrede Sverige sin 500-års jubilæum for valget af Gustav Vasa som konge og for at have separeret sig fra Kalmarunionen.

Samtidig med at denne uafhængighed fejres, minder vi også om vores uundværlige og uopløselige bånd til vores skandinaviske broderfolk.

Nu hvor Sverige er tæt på at blive medlem af NATO, er vi ved at knytte de stærkeste bånd mellem de skandinaviske nabolande siden Kalmarunionen og dens opløsning den 6. juni 1523.

Som konservative mindes vi konstant om, at vi ikke kun er et resultat af vores egen tid, men et resultat af mange års levende historie. Som konservative indser vi, at grundlaget for et godt fællesskab og en stabil samhørighed ikke ligger i klasse, køn eller seksualitet, men i en delt kultur og slægtskab.

Derfor har vi en pligt til at forvalte og bevare det samhørighed, der hviler mellem de skandinaviske folk.

Det er derfor, jeg med stor ære vil invitere jer, kære læsere af Critique, og kære nordboer til Young Leaders Academy i Enköping den 16.-18. juni.

Da både den danske og svenske konservatisme står over for store udfordringer, gør vi bedst i at lære af hinanden og knytte stærkere venskabsbånd for at finde fælles løsninger på de problemer, vi står over for i en tid med forfald, bitterhed og polarisering.

Weekenden, der finder sted på Sundbyholms slot, vil være fyldt med internationale gæster, interessante talere og givende foredrag.

Prisen for tilmelding inkluderer både kost og logi samt rejse fra Stockholm til Sundbyholms slot.

For de danskere, der ønsker at deltage, kan vi også tilbyde en kraftigt subventioneret pris i skandinavismens ånd. Det kan have været 500 år siden Sverige adskilte sig fra Danmark, men vores slægtsbånd som broderfolk vil aldrig ophøre.

Derfor er det mit og Konservativa Förbundets håb, at vi får fornøjelsen af at møde så mange af jer som muligt på Sundbyholms slot denne solrige juniweekend.

For yderligere oplysninger om arrangementet og billetreservation, besøg: https://www.eventbrite.com/e/young-leaders-academy-sweden-tickets-629856988207

Vi kan også kontaktes via e-mail for spørgsmål vedrørende Konservativa Förbundet eller Young Leaders Academy på:
ordforande@konservativaforbundet.se

Henric Colliander er formand for Konservativa Förbundet

Tegn abonnement på Årsskriftet Critique for kun 199,-

CRITIQUE 2023 - Forside

Få Årsskriftet Critique

Tegn abonnement i dag for 199 kr

CRITIQUE 2023 - Forside