Podcast: Hvorfor elsker liberale bureaukrati?

Podcasten er tilbage efter et mindre udfald. Vi går ind i december med en snak om liberalisme og bureaukrati. Ifølge Rasmus Ulstrup Larsen, fast skribent ved aarsskriftet-critique.dk og cand.merc.fil. er liberalisme nemlig ikke reelt set modstander af bureaukrati. Tværtimod er det liberalismen, der skaber bureaukratiet.

Hvordan det hænger sammen kan du høre her, hvor redaktør Christian Egander Skov taler med Ulstrup Larsen om liberalisme, retfærdighed og tillid.

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: https://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast