Taber vi Grønland?

30. maj 2017
1 minuts læsetid

Det danske rigsfællesskab er under pres indefra, og det er et spørgsmål, om det vil bestå i fremtiden. I Grønland har en politisk klasse, der kæmper for stadig mere selvstændighed vind i sejlene. For nyligt har det grøndlandske Landsstyre nedsat en forfatningskommission, der er et udtryk for selvstændighedsønsket.

Men situationen i Grønland er også præget af meget stor forvirring. I dagens podcast taler ved med Jens Wendel-Hansen, der er redaktør på Årsskriftet Critique og adjunkt i historie på Grønlands Universitet. Jens Wendel-Hansen har bidraget til diskussionen med flere artikel om Grønlands historie og aktuelle situation, bl.a. Den nationale samling, der begyndte med splittelse.

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: https://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast

Tegn abonnement på Årsskriftet Critique for kun 199,-

CRITIQUE 2023 - Forside

Få Årsskriftet Critique

Tegn abonnement i dag for 199 kr

CRITIQUE 2023 - Forside