Podcast: Fra “Holger Danske” til “Åh, Abe”

foto, Adam Garf foto, Adam Garf

Podcast: Fra “Holger Danske” til “Åh, Abe”
Interview

 
 
00:00 / 11:07
 
1X
 

Alle har det, og hvad alle skal have, må også vi have. Vi lægger nyt land under plov og fører kulturkampen ind på et nyt felt. Nu er den sunde reaktion ikke bare noget, du kan læse dig til, men også noget du kan lytte dig til.

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Det er nemt og bekvemt. Og når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

I vores allerførste podcast har redaktør Christian Egander Skov sat vores kolumnist Johan Christian Nord stævne for at tale om den danske sangskat og mere specifikt Johan Christian Nords nye podcast-serie for Årsskriftet Critique “Nordisk Morgensamling”, der går i luften næste uge.

PS. vores podcastfeed er: http://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!