Kan vi ikke have vores film i fred for politisk korrekthed!

Kan vi ikke have vores film i fred for politisk korrekthed!
Interview

 
 
00:00 / 18:56
 
1X
 

Vi er tilbage med en ny podcast efter sommerpausen. Redaktør Christian Egander Skov taler med ph.d.-stipendiat Kasper Haunstrup Madsen, der er ny fast skribent på aarsskriftet-critique.dk og skal skrive om populærkultur. Og det er netop emnet for dagens podcast. For hvorfor kan vi ikke blive fri for politiseringen af populærkulturen? Overreagerer konservative? Eller hvad er der i vejen.

Der tales også mere om Star Wars og vi præsenterer Kasper Støvrings nye bog, der kan forudbestilles til særlig nedsat pris frem til 17/9.

 

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!