Morten Messerschmidt: Farvel til folkestyret

Morten Messerschmidt skriver indsigtsfuldt og provokerende om “liberaldemokraternes” kamp mod det danske folkestyre i sin nye bog Farvel til Folkestyret. Bogen er udkommet på Munch & Lorenzen i november.

Den kan bestilles gennem din boghandler eller direkte gennem vores forlag for kun 250 kr. inkl. levering.

4 stjerner i Berlingske Tidende
“Messerschmidt  argumenterer egentlig ganske overbevisende for, at gennem disse sager kommer ret til at udradere pligt, mens individ kommer til at udradere fællesskab, og abstrakt internationalisme kommer til at udradere det konkrete, nationale fællesskab.”
– Professor Bent Meier Sørensen 

Folkestyret er under pres – både i Danmark og Europa. Men truslen kommer ikke fra populisme eller antiliberalisme, som mange siger. Truslen kommer fra dem, der hævder at være de sande demokrater, vogterne af den gode tone, konventionerne og ”den europæiske livsform” – nemlig fra de ”liberaldemokratiske” ideologer.

Liberaldemokraterne frygter folkestyret. De vil binde den politiske magt gennem konventioner og jura. De vil lægge bånd på vælgerne og overlade magten til dommere, embedsmænd og eksperter.

De siger på papiret ja til folkestyret – men helst uden folk.

Derfor bygger liberaldemokratiet på glødende EU-begejstring og had til den nationalstat, som er rammen om al ægte demokrati. Dette slår Dansk Folkepartis næstformand Morten Messerschmidt fast i ny debatbog på forlaget Munch & Lorenzen.

Farvel til folkestyret er Morten Messerschmidts analyse af folkestyrets udfordringer og et bud på en løsning, der tager magten tilbage til folket. Den er på 228 sider og koster 250 inkl. levering.

Pressen skriver

“Tankevækkende og begavet debatbog”
– Folketingsmand for Venstre, Jan E. Jørgensen i Altinget

“Hvor Søren Krarup havde de kulturradikale som ærkefjende, har Messerschmidt »liberaldemokraterne«. Det er folk, der dyrker demokratiet som en værdi i sig selv, som en samlebetegnelse for plusord som pluralisme, tolerance, ligestilling og så videre.”
– Søren K. Villemoes i Weekendavisen

“Han er meget vidende, meget belæst og meget skarp. Og så brænder hans engagement – og store kærlighed til fædrelandet – vederkvægende klart igennem”
– Lone Nørgaard, Den Korte Avis, 5 stjerner

“Når Morten Messerschmidt skriver som politiker, minder han om ledvogteren, der besynger fortiden, kritiserer nutidens forfald og advarer om al den ulykke, der venter på den anden side.”
– Kristian Jensen i Systemet Politiken