Critique i Udestuen

Listen to “Hvordan genrejser vi konservatismen?” on Spreaker.

For nyligt mødtes nogle af Årsskriftet Critiques skribenter og en enkelt redaktør Udestuens Niels Jespersen på Frederiksberg. Vi talte naturligvis om konservatisme. Hvad gik galt, hvad kan man gøre og hvorfor er det hele alligevel ligemeget.

Lyt til det oven for. Det tager kun 80 minutter, men det er spændende.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!