Video: Kasper Støvring om den nye verdensorden

Sørensen, Støvring og Khader. Fotograf: C.M.Pedersen , www.cmpedersen.dk

24. september udkommer Kasper Støvrings nye store bog “Gensyn med fremtiden – et essay om den nye verdensorden”. Du kan forudbestille bogen inden 17/9 for kun 199 kr. inkl. levering (normalpris 275 kr.) Læs mere og bestil her. 

Men hvis du er interesseret i at høre lidt om tankerne bag bogen, kan du også læse vores fyldige uddrag af bogens indledning. Eller se denne video af Kasper Støvring, der holdt foredrag om Den nye Verdensorden til Critiques årsmøde 2017.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!