Juletilbud på bøger fra vores forlag

16. november 2017
1 minuts læsetid

Juletiden nærmer sig. Så skal der købes gaver, og vores forlag  Munch & Lorenzen synes, at nogle af de gaver skal være bøger – allerhelst nogle af vores. Derfor har vi nedsat en række af vores gamle og nye udgivelser, så du kan spare penge på juleindkøbet.

Når du køber gennem vores egen webbutik, er levering altid inkluderet i prisen. Vi sender bøgerne forsvarligt indpakket til din adresse. Du kan betale med visakort (det har de fleste dankort) gennem vores paypal modul, eller du kan betale via kontooverførsel.

Da vi også selv skal have lidt julefred, pakker vi juletilbud ned igen 15. december- og kun så længe lager haves, så skynd dig.


Nina Bjørneboe: Manden, der overlevede sin skæbne – Harald Nielsen 1879-1957

Nina Bjørneboes anmelderroste klassiker om en af Danmarks vigtigste og mest omdiskuterede konservative intellektuelle udkom første gang i 1981. Nu genudgivet i udvidet og forbedret udgave. Bogen er på 448 sider. I anledning af julen er den sat ned fra 375 kr. til 275 kr.

Køb her

Anmelderne skrev:

Kristeligt Dagblad: 5 stjerner “En larmende relevant udgivelse til tiden om det sammensatte menneske Harald Nielsen”

Politiken: 4 hjerter “Så godt skriver Nina Bjørneboe. Man nyder hendes engagement, hendes gode iagttagelser og rappe vid”


Jon A.P. Gissel: Konservatisme og kulturkamp

Konservatisme og Kulturkamp er bogen om de konservative intellektuelle, der i slutningen af det 19. århundrede søgte at formulere et alternativ til Georg Brandes, Det Moderne Gennembrud, åndsradikalismen og liberalismen. I anledning af julen er den sat ned fra 375 kr. til 275 kr.

Køb her

Anmelderne skrev:

Information: “Konservatisme og kulturkamp giver et imponerende historisk indblik i den konservative tankeverden på grænsen til det 20. århundrede. Bogen giver indtryk af en levende idékamp.”

Weekendavisen: “man kan kun ønske, at den vil få mange læsere”


Jens Lei Wendel-Hansen: 1915-grundloven – da godsejeren fik et spark og husfaderen konkurrence

Historiker Jens Wendel-Hansen kaster et nyt blik på grundloven af 1915, som gav os den lige og almindelige valgret og gør op med myterne om den.

I anledning af julen er bogen sat ned til fra 199 til 149 kr.

Køb her

Tegn abonnement på Årsskriftet Critique

Årsskriftet Critique