Helmuth Nyborg besøger Konservative Studenter på AU

Vores venner i Konservative Studenter er tilbage med deres Critique-foredrag. Denne gang med et arrangement, der har affødt en del kontroverser. Det er 28/9 kl. 16 i tvillingeauditorierne på AU bygning 1324.

De skriver:

Efter lang tids kamp i pressen med AU kan Konservative Studenter i samarbejde med Årsskriftet Critique endelig åbne dørene til semestrets første oplæg, når professor emeritus i udviklingspsykologi Helmuth Nyborg denne eftermiddag gæster Aarhus Universitet til et oplæg om intelligensforskelle.

Nyborg er en omstridt forsker, der via sin forskning ofte har ligget i strid med det akademiske miljø.

Nyborgs forskning omfatter bl.a. teorien om generel intelligens; en generel intelligens, som tilmed er forskellig fra race til race.

Endvidere har Nyborgs forskning også bevæget sig inden for feltet køn og intelligens, hvor han har undersøgt, om der er forskelle her og hvordan.

Konservative Studenter ønsker at værne om forskningsfriheden, og derfor er det os meget på sinde, at også stemmer, der bliver udråbt som kontroversielle i det akademiske miljø, kommer til orde.

Arrangmenentet er gratis og åbent for alle. Vi kører med akademisk kvarter, hvor der ligeledes vil være pause mellem 17.00 og 17.15.

Vel mødt!