Reaktionær Salon: Om udestuer og nationalkonservative kongemærkehipstere

Johan Christian Nord holder reaktionær salon i Kjellerup og har inviteret Berlingske-bloggeren Jesper Holm Frederiksen til udkantsdanmark. Anledningen er, at de to nationalkonservative debattører er blevet udsat for kritik fra den lejlighedsvis venstreorienterede podcast Udestuen.

Ifølge deres kritikere repræsenterer de to en rækker laster, der skæmmer konservatismen og specifikt nationalkonservatismen: De er Disney-konservative kongemærkehipstere, der slet ikke mener, hvad de siger, men blot leger konservative. Og i det omfang de faktsik mener, hvad de siger, er det endnu værre. For da er de radikale snarere end konservative. Ja under andre forhold skulle de faktisk slås ihjel, lyder det fra Udestuen.

Men kan det nu have sin rigtighed?

Jesper Holm Frederiksen og Johan Christian Nord giver svar på tiltale. Podcasten er i to dele. Husk at få det hele med.

Og her er så anden del, hvor der tales om krig, fællesskab undergang og genfødsel

 

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: https://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast

Tilrettelæggelse: Johan Christian Nord
Sang: Søren Bormann

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!