Foredrag: “Migrantkrisen” ved Mikkel Andersson.

Årsskriftet Critique og Konservative Studenter inviterer til foredrag om flygtningekrisen.

Tid: 18. maj kl. 19.
Sted: Studenternes hus, Frederik Nielsens vej 2-4, 8000 Aarhus C.
Arrangementet er åbent for alle og gratis.

I efteråret 2015 oplevede Danmark ligesom det øvrige Europa en flygtningestrøm  efteråret 2015 oplevede Danmark ligesom det øvrige Europa en migrationsstrøm i en skala, vi aldrig før har set.

Talrige debattører kastede sig ind i debatten, nogle for at forfægte Danmarks moralske pligt til at tage imod flygtningene, andre for at pege på nødvendigheden af at kontrollere og bremse tilstrømningen på grund af dens drastiske konsekvenser for det danske samfund.

Journalist, debattør og redaktør ved Rokokoposten Mikkel Anderssoner en af dem, der har søgt at bringe fakta og statistik ind i den ophedede og følelsesladede debat. Vi har inviteret ham til at tale om flygtningekrisen og de udfordringer, der han givet for Danmark.

Foredraget er åbent for alle og gratis.