Bogtilbud til abonnenter

8. september 2014
1 minuts læsetid

Forside-til-hjemmeside-462x700Om føje tid udkommer Årsskriftet Critique 2014, der udsendes til alle abonnenter. Vi har nu fastsat den endelige udgivelsesdato til den 29. september. Men vi har også et andet tilbud til abonnenter på Årsskriftet Critique. Vi giver tilbud på alle bøger udgivet på vores forlag Munch & Lorenzen frem til 1. oktober.


Abonnenter kan købe Jon A.P. Gissels “Konservatisme og kulturkamp” for kun 325 kr
. inkl. levering. Konservatisme og Kulturkamp er bogen om de konservative intellektuelle, der i slutningen af det 19. århundrede søgte at formulere et alternativ til det moderne gennembrud, åndsradikalismen og liberalismen. Det er den første samlede behandling af denne glemte konservative tradition, og den samler trådene i den konservative argumentation og kritik, der siden blev glemt, men aldrig besvaret.

Læs mere om bogenDu kan også købe Kasper Støvrings “Fortællingen om fredens Europa” for kun 100 kr.
 Kasper Støvring tager her fortællingen om fredens Europa under behandling og advarer mod de europæiske eliters ideologiske utopisme. Ifølge Støvring sikrer nationalstaterne en høj grad af indre sammenhængskraft og danner fundamentet for den europæiske orden. Det er nationerne og ikke EU, der har sikret freden. Dermed undergraver det europæiske projekt i sin nuværende form frihed og stabilitet i Europa.

Læs mere om bogenEndelig kan du købe Christian H. Skov og Kenneth Bøjlers “I Tidens strøm: studenterkonservatismens historie i Århus” for kun 125 kr.
 I tidens Strøm er historien om en traditionsrig forening med en lang og begivenhedsrig historie. Det er historien om en lille flig af det kludetæppe, som udgør forenings-Danmark, og det er historien om livet i ungdoms- og studenterpolitik under tidernes vekslen. Det er historien om kammeratskab, magtkampe, intriger og sammenbrud, men også historien om et Danmark og et universitet i forandring. Ikke mindst er det historien om en politisk tænkning, konservatismen, der har gjort en dyd ud af at placere sig selv i tidens strøm og som derfor gennem sin nyere historie til stadighed har måttet gribe efter nye svar på tidens udfordringer.

Læs mere om bogen


For bestilling af disse tilbud, brug venligst nedenstående skema. Bøgerne udsendes primo oktober, efter udsending af Årsskriftet Critique.

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Tegn abonnement på Årsskriftet Critique for kun 199,-

CRITIQUE 2023 - Forside

Critique 2023 er netop udkommet

Tegn abonnement i dag for 199 kr

CRITIQUE 2023 - Forside