Støt Årsskriftet Critique

Årsskriftet Critique har brug for din støtte.

english-beggar-1330-grangerÅrsskriftet Critique udkom første gang i 2008. Siden da er tidsskriftet vokset i størrelse og omfang; fra 100 til over 150 sider. Vi har fået flere læsere, og har sikret et forum for en borgerlig og konservativ idé- og samfundsdebat. Siden 2011 har vi udgivet det gratis net-tidsskrift Replique og sidste år tog vi springet og blev et selvstændigt forlag under navnet Munch & Lorenzen, hvor vi har udgivet bl.a. Kasper Støvrings Fortællingen om Fredens Europa og Jon A.P. Gissels Konservatisme og kulturkamp – og der er mere på vej.

Vi håber på at kunne udbrede kendskabet til vores udgivelser og fortsat sikre en høj kvalitet på indholdssiden. Men vi har brug for din hjælp.

Årsskriftet Critique lever udelukkende af de penge, vi får ind gennem abonnenter. Det løber rundt, men der er ikke meget at gøre godt med – og hver en time, vi lægger i arbejdet er frivillig.

Vi ved, hvordan man får få midler til at række langt, men vi har brug for din hjælp, hvis vi skal udvikle tidsskriftet og forlaget.

  • Vi har først og fremmest brug for midler til markedsføring, som er en nødvendighed for at sikre et højt antal abonnenter.
  • Vi har brug for midler til bedre tekst-redigeringsudstyr.
  • Vi har brug for midler til konkrete bogudgivelser.
  • Vi har også brug for midler til afholdelse af arrangementer.

 

Vi takker hjerteligt for alle bidrag, store såvel som små. Støtter du os med over 500 kr. skriver vi dig på takkelisten her på vores side. Støtter du os med over 1000 kr. vil dit navn fremgå i forordet til Årsskriftet Critique eller en anden udgivelse, hvis støtten f.eks. øremærkes til én bestemt bog.

Vi respekterer selvfølgelig anonymitet og enhver beskedenhed, der måtte forbyde en bidragsyder at lade sit navn offentliggøre.

Støttebeløb kan indbetales direkte til vores konto eller via paypal:

Kontonunmmer: 0242420
Registreringsnummer: 5392