Bent Jensen: ulve, får, vogtere

tid:  Onsdag d. 30 April kl. 19
Sted: Mødelokale 2, Studenternes hus, AU Frederik Nielsens vej 2-4, Århus

Venstrefløjen og Socialdemokratiet svigtede under den kolde krig. Det er et af budskaberne i historikeren Bent Jensens meget omtalt storvæk “Ulve, får, vogtere”. Med sin afhandling har Bent Jensen kastet nyt lys over den kolde krig til stor vrede fra mange historikerkolleger og dele af pressen.

Nu får foredragsrækken Critique besøg af professor Bent Jensen, der i sit foredrag særlig vil lægge vægt på det stærkt venstreorienterede universitetsmiljø under den kolde krig, hvor det ikke var ualmindeligt at drømme om revolution og opgør med det borgerlige demokrati.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!