Nyt oplag af Årsskriftet Critique VI

Publikation3Efter lang tids venten er 2. oplag af Årsskriftet Critique VI udkommet. Du kan tegne abonnement for kun 125 kr. Vi giver også gode tilbud på ældre numre

Om Årsskriftet Critique

Årsskriftet Critique bringer artikler fra og om den konservative og borgerlige kultur-, idé- og samfundsdebat. Årsskriftet indeholder både artikler, der belyser aktuelle idépolitiske spørgsmål og artikler, der behandler forskellige historiske, kulturelle, politiske og samfundsvidenskabelige emner. Årsskriftet Critique udkommer hvert efterår og indeholder over hundrede siders forskning, formidling, essays, polemik, politik og debat.

Indhol i  nr. VI

Seneste nummer er udkommet i september 2013 og bringer blandet andet artikler af Morten MesserschmidtHenrik Gade Jensen og Mikael Jalving  om blandt andet EU, svensk multikulturalisme, partikonservatismens situationden moderne mytepostmodernistisk opløsning, folkeskolens kundskabstabbrandesianismen i gymnasieskolen,konservativ populærkultur samt om de konservative ideologer Harald Nielsen og Alfred Bindslev og ikke mindst om religionshistorikeren Vilhelm Grønbech.

Årsskriftet Critique indholder årligt circa 150 sider og koster kun 125kr i abonnement. Det sendes direkte til din postkasse uden yderligere omkostninger. Du kan bestille abonnement her.

BESTIL ÅRSSKRIFTET HER

Redaktionen består af ph.d.-stipendiat, cand. mag. Christian Egander Skov, Museumsinspektør, ph.d., cand.mag. Jens Wendel-Hansen og stud. mag, BA. Rasmus Pedersen. Redaktionen kan kontaktes på critique@konservativestudenter.dk.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!