Støt Årsskriftet Critique

Årsskriftet Critique har brug for din støtte!

Årsskriftet Critique udkom første gang i 2008. Siden da er tidsskriftet vokset i størrelse og omfang. Vi sikrer i dag et forum for en borgerlig og konservativ idé- og samfundsdebat på højt niveau gennem Årsskriftet Critique, tidsskriftet Replique og en strøm af anmelderroste bogudgivelser.

Men alting har sin pris. Og vi er pressede og leverer vores resultater på et meget skrabet budget, der sætter grænser for, hvad vi kan gøre.

Årsskriftet Critique lever udelukkende af de penge, vi får ind gennem abonnenter. Men der er ikke penge i idédebat. Vi modtager ikke tidsskriftstøtte eller anden offentlig støtte.

Og langt det meste af det vi laver, er gratis for alle interesserede. Vi er med andre ord helt afhængige af hjælp fra dedikerede læsere og kulturkæmpere.

Ved at støtte Årsskriftet Critique sikrer du, at der også i fremtiden vil være et organ, der tager politiske idéer og kultur alvorligt.

Vi takker hjerteligt for alle bidrag, store såvel som små. 50 kr., 100 kr., 1000 kr. Alt kan bruges.

Støtter du os med over 1000 kr. kan vi tilbyde at lade dit navn fremgå i forordet til Årsskriftet Critique eller til en anden udgivelse, hvis støtten f.eks. øremærkes til én bestemt bog.

Vi respekterer selvfølgelig anonymitet og enhver beskedenhed, der måtte forbyde en bidragsyder at lade sit navn offentliggøre.

Støttemuligheder

Støttebeløb kan indbetales på MobilePay (nr: 67524) eller via PayPal, som også giver mulighed for at oprette en fast månedlig overførsel.:

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!

Du har naturligvis også mulighed for at støtte os direkte ved kontooverførsel til:

Registreringsnummer: 0520
Kontonunmmer: 653888