Foredrag: Er frihedsrettighederne universelle?

frihed

Sommeren har været præget af ideologisk debat mellem konservative og liberale. En af emnerne har været konservatismens forhold til universalismen, forestillingen om, at der f.eks. findes en række universelt gyldige, liberale frihedsrettigheder. Den teoretiske debat har betydning for, hvordan man f.eks. stiller sig i forhold til konflikterne i mellemøsten i kølvandet på det arabiske forår. Vi får besøg af de to konservative debattører Katrine Winkel Holm og Kasper Støvring, der fra deres udgangspunkt vil debattere konservatismens relation til universalismen.

Mødet er arrangeret af Konservative Studenter og Trykkefrihedsselskabet.

Tid: 23. oktober kl. 17-19
Sted: Mødelokale 2, Studenternes Hus, Frederik Nielsens vej 2-4, 8000 Århus C
Alle er velkomne.