Opgør med statsfeminismen

Tid: 15. maj kl. 19-21
sted: mødelokale 1, Studenternes hus Frederik Nielsens vej 2-4, Aarhus C

Feminismen er på fremmarch og understøttes af staten via lovgivning og tilskud til feministiske kamporganisationer som KVINFO. Sådan lyder det fra det kønspolitiske initiativ MANFO, der har sat sig for at udfordre det, som de kalder, statsfeminismen. Vi får besøg af MANFOs stifter, den liberale Lennart Kiil, som taler om truslen mod det frie samfund, familien og den private ejendomsret, som alliancen mellem staten og en radikal feminisme fører med, samt om konsekvenserne for feminismens modstandere.

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!