Om Årsskriftet Critique

Critique2012

Årsskriftet Critique bringer artikler fra og om den konservative og borgerlige kultur-, idé- og samfundsdebat. Årsskriftet indeholder både artikler, der belyser aktuelle idépolitiske spørgsmål og artikler, der behandler forskellige historiske, kulturelle, politiske og samfundsvidenskabelige emner. Årsskriftet Critique udkommer hvert efterår og indeholder over hundrede siders forskning, formidling, essays, polemik, politik og debat.

Seneste nummer er udkommet i september 2012 og bringer blandet andet artikler af Per Stig Møller, Søren Krarup, Lars Barfoed og Linda Koldau. Årsskriftet Critique 2012 byder også på artikler af Michael Böss og Marc Perera Christensen og mange flere om om blandt andet vestens mørke fremtid, partikonservatismens situation, den nye regerings værdipolitik, folkekirkens forfald, universitetets krise, T.S. Eliot, nykritikken og Johannes Jørgensens metafysik.

Årsskriftet Critique indholder årligt circa 150 sider og koster kun 100 kr. Det sendes direkte til din postkasse uden yderligere omkostninger. Du kan bestille abonnement her. Redaktionen udgøres siden 2011 af cand. mag. ph.d.-stipendiat Christian E. Skov, cand. mag. ph.d. Jens Wendel-Hansen samt stud.mag. BA, Rasmus Pedersen.

Årsskriftet Critique er en videreførelse af Konservative Studenters gamle studentertidsskrift Critique, der udkom første gang i 1964 og sidste gang i 2007. Siden Critique blev til Årsskriftet Critique har det udviklet sig til det ledende borgerlige og konservative idétidsskrift og er blevet anmeldt en række steder.