Reaktionære redaktører om samfundsopløsende atomisme

Reaktionære redaktører om samfundsopløsende atomisme
Interview

 
 
00:00 / 33:50
 
1X
 

På en drypvåd efterårsdag mødes to redaktører fra Årsskriftet Critique – Christian Egander Skov og Rasmus Ulstrup Larsen – på et københavnsk værthus og taler over en omgang old fashioned om, hvorfor den hensynsløse liberale individualisme og den omklamrende hensynsfulde socialdemokratiske velfærdsstat er to sider af samme sag – det handler om atomisme.

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: http://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!