Overdriver vi Corona-krisen?

Overdriver vi Corona-krisen?
Interview

 
 
00:00 / 28:34
 
1X
 

Corona-krisen hærger. Danmark er lukket ned – og snart stadig større dele af verden. Er det en overreaktion? Kan det betale sig? Og hvad er udsigterne i det hele taget? Overdriver vi Corona-krisen? Krisen åbner ligeså mange spørgsmål, som den har lukket lande. Det er ikke kun mennesker, men også stater, der rammes, sagde Mette Frederiksen.

Dette er udgangspunktet for samtalen mellem Rasmus Ulstrup Larsen og Christian Egander Skov, begge redaktører ved Årsskriftet Critique.

 Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: http://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!