Jesper Langballe – en dansk konservativ

Jesper Langballe – en dansk konservativ
Interview

 
 
00:00 / 37:20
 
1X
 

Præsten og politikeren Jesper Langballe døde i 2014. Han havde i mange år været en central skikkelse i dansk konservatisme og en vigtig stemme i dansk åndsliv. Tidligere i år udkom en stor samling af Jesper Langballes essays på Tidehvervs forlag.

Redaktør Anders Orris og Christian Egander Skov taler i denne lange podcast om Jesper Langballes liv, arv og betydning for dansk konservatisme. Hvorfor spillede han en rolle? Hvor stod han politisk? Og hvorfor var han populær selv blandt venstreorienterede akademikere på landets universiteter?

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: http://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast

 

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!