Hvorfor mistrives de unge?

Hvorfor mistrives de unge?
Interview

 
 
00:00 / 34:24
 
1X
 

Vi er tilbage med Årsskriftet Critiques podcast, denne gang under lederskab af Årsskriftet Critiques nye podcast-redaktør Rasmus Ulstrup Larsen, som vores læsere kender som fast bidragsyder til aarsskriftet-critique.dk.

I den første podcast taler han med lærerstuderende og landsformand for Nye Borgerliges Ungdom Mikkel Bjørn Sørensen om problemet med og årsagerne til stress og mistrivsel hos ungdommen. Mikkel Bjørn Sørensen skrev tidligere i sommer en kronik om dette emne, hvor han pegede på individualismen som drivkraften bag den voksende mistrivsel.

Du kan følge vores podcasts her på siden, men du kan også abonnere (gratis naturligvis) på dem via iTunes. Når du nu er derinde så smid os lige en fem-stjernet anmeldelse og et par ord på vejen. Så hjælper du andre med at finde os.

PS. vores podcastfeed er: http://aarsskriftet-critique.dk/feed/podcast

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!