Årsskriftet Critique

Årsskriftet Critique bringer artikler fra og om den konservative og borgerlige kultur-, idé- og samfundsdebat. Årsskriftet indeholder både artikler, der belyser aktuelle idépolitiske spørgsmål og artikler, der behandler forskellige historiske, kulturelle, politiske og samfundsvidenskabelige emner. Årsskriftet Critique udkommer hvert efterår og indeholder ca. 150-200 siders siders forskning, formidling, essays, polemik, politik og debat.

Næste udgave udkommer november 2018 og bringer blandt andet artikler af bl.a. Brian Degn Mårtensson,  Nikolaj Bøgh, Johan Christian Nord og Christian Egander Skov om truslen mod den borgerlige orden, den nedbrydende læringsrevolution i folkeskolen, EU og Europas fremtid, vejen til et postliberalt Fort Europa, forholdet mellem konservatisme og den tyske romantik hos Botho og Simon Strauss, krisen i udkantsdanmark og behovet for en aktiv miljøpolitik samt endelig om den japanske højretradition.

Årsskriftet Critique indholder i år næsten 200 sider og koster kun 150 kr. i abonnement. Det sendes direkte til din postkasse uden yderligere omkostninger.

Årsskriftet Critique er en videreførelse af Konservative Studenters gamle studentertidsskrift Critique, der udkom første gang i 1964 og sidste gang i 2007. Siden Critique blev til Årsskriftet Critique har det udviklet sig til det ledende borgerlige og konservative idétidsskrift og er blevet anmeldt en række steder.

BESTIL ÅRSSKRIFTET HER

Redaktionen består af  cand. mag., ph.d. Christian Egander Skov, cand.mag., ph.d. Jens Lei Wendel-Hansen og cand.mag. Rasmus Pedersen.

Redaktionen kan kontaktes på info@aarsskriftet-critique.dk

Ønsker du at opsige dit abonnement kan du altid skrive til bestilling@aarsskriftet-critique.dk