Forfatter Ali Aminali er ordstyrer på årskonferencen 22/2

Som mange, der følger med her i spalterne, allerede ved, har vi den 22/2 vores årlige konference på Aarhus Universitet, hvor du endnu kan bestille entre og evt. spisning.

Til konferencen får vi besøg af Henrik Jensen, Niels Jespersen og Rasmus Ulstrup Larsen, der skal tale ud fra det overordnede tema “På vej mod en ny samfundsmoral?”. Men der skal naturligvis også være en ordstyrer, der udover at styre slagets gang, får til opgave at ramme konferencen ind – og det bliver der også i år.

Vi er glade for at kunne løfte sløret for, at årets ordstyrer bliver en af de unge konservative stemmer, der særligt inden for det seneste år har gjort sig markant gældende som en interessant stemme i den offentlige debat, både nationalt og i Århus.

Det drejer sig naturligvis om forfatter Ali Aminali (f. 1982), der udover at være konservativ folketingskandidat også er forfatter til den meget omtalte bog Alis Danmarkshistorie. Bogen giver blandt andet et indblik i Ali Aminalis erfaringer som socialrådgiver i Århus, hvor det offentlige er med til at fremme en usund kultur blandt systemets klienter.

Ud over at være forfatter er Ali Aminal også en flittig debattør, og har netop søsat sin nye podcast Alis integrationsland.

 

Støt kulturkampen!

Tak fordi du læser vores artikler. Hos Årsskriftet Critique ønsker vi at udfordre samfundsdebatten og særligt udvikle den borgerlige og konservative samfundskritik. Derfor kræver vi heller ikke betaling for vores online-stof og har ikke tænkt os at gøre det.

Men vi har ingen reklameindtægter, ingen rige onkler og ingen adgang til offentlig støtte. Derfor er vi afhængige af dit økonomiske bidrag for at holde gryden i gang. Vi tager med glæde imod bidrag af alle størrelser.

Ved at støtte os, støtter du en fremtid for en velfunderet, nuanceret borgerlig idé- og samfundsdebat og er med til at brede den borgerlige samfundskritik ud til flere. Ved brug af Paypal kan du sågar oprette en fast månedlig donation. Vi takker for dit bidrag.

Støt Årsskriftet Critique via MobilePay!